Wilma – Visma InSchool – Visma

Kouluarki käden ulottuvilla

Wilma pohjautuu Primus- ja Kurre-kouluhallinto-ohjelmiin, joista tieto heijastetaan Wilmaan. Kaikki Wilman kautta syötetyt ja muokatut tiedot päivittyvät suoraan Primuksen tietokantaan. Yhteinen tietokanta takaa tietojen reaaliaikaisuuden, oikeellisuuden, saatavuuden ja yhtenäisyyden ilman tiedonsiirtoja. Wilman käyttö on turvallista eikä käyttäjän tietokoneelle tarvitse erikseen asentaa mitään. Wilma toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla. Lisäksi Wilmaa voi käyttää iOS- ja Android-mobiilisovelluksilla.

Ajattele jos Wilman kautta voisi siirtyä suoraan muihin pilvipalveluihin ilman uudelleen kirjautumista... Ilman useiden salasanojen muistamista…
Nyt se on mahdollista, mm. seuraaviin opetusympäristöihin…

  • O365 Education
  • Moodle ympäristöt
  • Opentunti
  • Google Gafee
  • Yle Areena ja muut mediapalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *