ClassRoom

Microsoft Classroom

Microsoft Classroom tarjoaa keskitetyn ympäristön kaikkien luokkien ja tehtävätyönkulkujen hallintaan opettajille ja oppilaille. Opettajat voivat käyttää aiemmin luomiaan tiedostoja ja omaa opetusmateriaaliaan tai luoda uusia tuttujen Office-sovellusten, esimerkiksi Wordin ja PowerPointin, avulla. Classroomissa opettajat voivat luoda kullekin opiskelijalle luokan muistikirjan helposti ja nopeasti. Classroom-tehtävissä voidaan hyödyntää luokan muistikirjan materiaaleja, Office-tiedostoja sekä linkkejä Internet-sisältöön. Opettajat voivat luoda tehtäviä yhtä aikaa useille eri kursseille, arvioida palautuksia helposti ja antaa henkilökohtaista palautetta.

Microsoft Classroomin OneNoten avulla opettajat voivat luoda tehtäviä, joista muodostuu Outlookin kalenteritapahtumat ja muistutuksia. School Data Sync (SDS) säästää opettajien aikaa,luomalla automaattisesti  ryhmät ja mahdollistaa kertakirjautumisen Office 365 sovelluksiin.

Anna opiskelijoiden oppia uusilla tavoilla. Voit auttaa heitä käyttämään sisäistä luovuutta ja tehdä oppimisesta tehokkaampaa käyttämällä uusia työkaluja kuten Sway.